Mijn naam is Koen Warmink, 52 jaar oud, en woon sinds 2011 samen met mijn vrouw met veel plezier aan de Laan van Chartroise in de wijk Ondiep in Utrecht. In het dagelijks leven werk ik als Information Manager bij een vastgoedbedrijf in Amsterdam, maar in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te genieten van wijn en te leren over de wijnen die ik drink.

Om mijn wijnkennis te verdiepen heb ik voorjaar 2016 via de Wijnstudio de WSET level 2 opleiding gevolgd en behaald (Pass with Distinction). Gegrepen door het wijnvirus heb ik vervolgens najaar 2016 meteen via de Wijnstudio de WSET level 3 opleiding gevolgd, en ook deze met succes afgesloten (Pass with Merit).

Ik vind het leuk om de opgedane wijnkennis in de praktijk te brengen door er veel over te lezen en gedetailleerd wijn te proeven en te beoordelen. Via deze site probeer ik mijn ervaringen over te brengen, en specifiek in de blog afzonderlijke wijnen onder de loep te nemen.

Bovenstaande foto is september 2017 genomen bij het kasteel van Saumur, in de Loire streek.